jom klik klik dan klik lagi!!!

Friday, June 10, 2011

Drama NORA ELENA yang sgt BEST


Sekarang ni totally in love dgn Drama NORA ELENA. Mula2 dulu ingat cerita ni x best, so mmg sy x follow lgsung wlupn byk dgr org kata best. Saya start tengok pn masa dah episod 16 sbb join akak saya tgk. Dan my 1st impression was like WOOOWWW!!! Best gilewwww....oppsss.. *Best GILER*



So, sekarang mmg tgh giler nk download balik semua cerita NORA ELENA. Tq utk blog yg sedia link utk download semua episod nora elena. Really appreciate it. Saya pn tgh dlm proses cari novel 'KASIH YANG SUCI'. Tapi semua kedai buku mmg dah xjual. Stok dh habis. Rasanya dh dekat 5 kedai buku kot saya pergi,msti dpat jawapan yg sama.





"Sory la adek,buku 2 mmg dh xder.Mmg ramai org tgh cari. Xtau bila stok baru nk sampai." Ohhh... *demn it*




Kalau sesapa tau kt mn ader jual buku ni bgtau saya ye. Dekat area2 kedah/penang ni. Tolong ye.





Berbalik pasal drama td,saya mmg in love la dgn watak Seth Tan. Ala,biasa la perempuankn. Mana tahan tgk laki sweet chengitu. Dah 10 tahun jatuh cinta ngn nora sejak dari nora form 3. Setia sangat 2 . I wish I had my own version of Seth Tan. Tapi rasanya dh jumpa kot. *happy* Mesti "Seth Tan" saya pn terharu kn kalau baca ni.



X sabar rasanya nk tunggu episod hari isnin ni. HOYEAAHHHH!!!
Kalau sesapa nk berminat nk download n nk link cerita ni boleh comment saya kt bawah ni ye. =)





6 comments:

Ms and Mr Red Ribbon said...

cam best je everybody talks about nora elena... cam nak tengok gak... mana link untuk download? eheheh

misscthajar said...

RR try tgk kt sini k..
papankekunciku.blogspot.com & mydownloadtwou.blogspot.com
kt sna ader link utk download nora elena.. :)

Myra Arshad (: said...

memang best okayyyy ! seth tan aku punya. hihi :p

Helmi said...

thanks sbb share link untuk download cerita ni. hehe.. nk try tgk gak r..

misscthajar said...

Myra:xnak pn seth tan.laki org..wekkk

misscthajar said...

Helmi:same2. Try la tgk.Best jgk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...