jom klik klik dan klik lagi!!!

Sunday, May 22, 2011

NUR KASIH THE MOVIE memang best!!





Hye semua. Hari ni dapat peluang utk tgk NUR KASIH THE MOVIE & saya rasa mmg cerita ni sgt best. Jalan cerita dia pn sgt menarik & x bosan langsung. Rasa cam x nak je citer 2 habis. 



Mula2 citer ni pn dah sedih bila citer pasal AIDIL. Mmg terasa sgt la kesedihan citer ni tambah plak ader pelakon kanak2, 'ilyas' & 'mia sara'. Diorang dua ni sgt la adorable rasa cm nak cubit2 je pipi diorg 2. Comel sgt. Kalau ikut saya la kn,adik mia sara mmg sgt comel tapi kalau bab berlakon adik ilyas ni mmg pandai giler kot.Watak dia yg memahami n dapat rasa kesedihan ayah dia mmg sgt berkesan. Saya mmg x sangka la budak kecik mcm 2 bleh bawak citer ni dgt sgt berkesan. Mmg tabik la dgn adik ilyas ni. Dah la cute habis. (>.<)





Watak Tiz & Remy Ishak sbgai NUR & ADAM pn sgt baek. Diorg pny loving n setia sgt la sweet. Part yg Adam sanggup cari cincin NUR mmg buat saya rasa cm terharu sgt. Kalau kita la kn, dh cincin hilang xder pasal la haku nk g cari kt pdg pasir 2. Baek beli baru je kn..Tapi Adam sanggup pergi cari balik cincin Nur sampai smething jadi kt dia.





So,ape lagi. Sapa yg x tgk lagi & nak tau full story citer ni,saya syorkan korg pg tgk citer ni sbb korg sure x kn menyesal. Lagipn citer ni mmg tgh HOT kn sekarang ni. Ramai je yg nak tgk tapi mmg FULLY BOOKED. Kesian...
Nasib la td saya pg tgk 1st show. Kira tyme ni mmg org x ramai sgt la. Thanks kpd yg sudi teman saya tgk sampai terlepas nak tgk FAST FIVE. Sorry ye & thanks for the day. Love ya~~~



Ni la adik ilyas yg cute 2. 'kredit to FACEBOOK NUR KASIH THE MOVIE'




Part sedih. Pandai betol adik ilyas ni berlakon. 'kredit to FACEBOOK NUR KASIH THE MOVIE'  



p/s:nak tgk lagi byk gambar bleh tgk dkt FACEBOOK NUR KASIH THE MOVIE

2 comments:

Myra Arshad (: said...

aik? majoriti kata tak best. huhu.

misscthajar said...

cisss..sapa yg hbaq x best 2..best kot just aku x bp bkenan ending dia ja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...