jom klik klik dan klik lagi!!!

Saturday, January 22, 2011

I GOT A DATE WITH MISZ NINA!!! JEALOUS X??


Hari ni 1 hari keluar date ngan misz nina..mesti korg jealous kn2?? 
OK!! Saya tipu. Mana la misz nina yg famous 2 nak kenal haku yg x famous lgsg ni.. *sedih*

Tapi saya betol2 kuar ngn miss nina, but my miss nina la. Rasanya lg gorgeous dr tunang 
NOH HUJAN ni kot. 

Kitorg pg citer FASTER dekat 1st avenue & saya rasa wyg kt c2 sgt la tip top walaupn baru bukak. ouwww!!!  FASTER pn sgt la best. Dia citer pasal sorg guy (THE ROCK) ni yg nak balas dendam kt semua org yg bunuh adik dia. 2nd hero sgt la nsome wlupn watak dia x penting pn. Diorg byk bajet kot nak amik rmai2 pelakon. Xkesah la janji nsome giler!! (muka gatal nak kena pelempang). Sound pn best,screen pn best.Kiranya semua la best!!!!

Paling best hari ni, semua orang perasan mata saya yg cantik gitu. *perasan* 
Rasanya diorg pelik kot tgk mata saya semacam je. Sampai mat salleh pn jealous u!! Cina kedai handfon 2 siap bg harga murah lg sbb tgk mata saya. Ye sgt la 2. Tah2, kt smua org pn kau bg harga 2. Caaiiishhh!!!

Jom2 kiter tgk pic yg lokasi hny kt 1 tempat je sbb pas 2 kitorg dua dh lupa nk amik pic sbb too eksited shopping. adeeehhhhh...hbis la duit haku... *waaaaaaa*

ni la my miss NINA. gorgeous kn?



muka x puas hati. Napa org belakang sibuk nk masuk jgk!!

ni la mata CANTIK saya!! :D

8 comments:

SUZILA said...

hahha mata ular!!!!!macam mata kawan aku!sexy!

misscthajar said...

suzi..jgn la kata ular..takotnya..waaa...

Einaz Shah Rizal Thomas said...

this is my 1st time read your blog .
juat want to say haiy ;)

from :
einaz shah rizal thomas ;')

misscthajar said...

thanks for ur visit einaz..do come again..
:D

eqacashperlala said...

mengancam kaler mata AJ :)

misscthajar said...

haha..jom eqa kita try pkai kaler len plak.. :D

Myra Arshad (: said...

tudia. mata dah laen. i loike. hehehe. 1st evenue best dak? hehe. kedai2 dia cmna?

misscthajar said...

haha..aku pn like.. :D
kdai2 dia aku x round pn..juz g tgk wyang je..wyang mmg best la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...