jom klik klik dan klik lagi!!!

Thursday, January 13, 2011

hujung minggu di rumah!! oh YEAHHH!!!

1st of all, nak mntak maap byk2 pd sesapa yg dh like status fb saya yg b'tarikh 5/1/2011. X dak niat pn nak menipu korg k. Mntak maap sekali lg. Cyunk korg yg like n support wlupn ader yg x p'caya.i bet u see this coming right?? HEEEEE....  :D


Status apa?

Nak tahu ke?

OK2. Jom kiter tgk.




Tgk 2. Ramai yg x percaya.  *nanges*

Tapi sememangnya azam dah b'kubur setelah 2 minggu. *sigh*

Tapi saya balik pn b'sebab tau. Xtau la boleh terima ke x tapi bg saya sgt2 la munasabah.

1. Rindu my mama n abah so much. Saya x penah xjumpa my parents more than 2 weeks. Mmg 2 la paling lama. Klu lebih saya akan b'muram durja.

2. Nak simpan duit. Mana tak nya. Minggu lepas tyme x balik, dlm 2 hari duit dh habis dekat rm 250. GILA kau. Kalau every week cm ni maunya hujung sem ni mkn megi je tiap2 hari. (saya x suka megi n ini SERIUS).


 Saya rasa pnyakit shopping ni byk b'jangkit ngan kakak saya yg jgk giler shopping. (klu dia baca mmg la saya akan diketuk sepuas hati). 

Pnah sekali 2 kakak ckp kt saya, 

"adik,napa aku tgk ank x semangat pn shopping hari ni? ".  (shopping pn kena semangat tau)

oh kakak ku syg. cmn la nk semangat kalau poket sudah kering. *nanges*

kakak n anaknya yg super manja. tgk kt tgn kakak ape 2? 2 anak sedara saya yg punya k.

Tapi klu kwn2 saya baca entry ni diorg mesti x puas hati sbb 1 lg sbb napa saya balik x dinyatakan kt sini. 

Dan sbb ketiga yg paling utama ialah..... SAYA MMG

*

*

*

*

*

*

*

MANJA!!!   

*muntah*

6 comments:

coffee maker said...

manja n sooooo comel..

misscthajar said...

aku ke yg comel 2 seha..tq..hehe

coffee maker said...

hehe.ye la sape lagi..hehe....jar ak batuk teruk..hate it

misscthajar said...

nape seha?demam ke?
cmn doktor bley sakit ni..
get better soon k.. :)

Myra Arshad (: said...

aku lagi la tak caya. hahaha

misscthajar said...

wekkk..at least x blik tiap2 minggu naa...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...