jom klik klik dan klik lagi!!!

Friday, February 25, 2011

KAHWIN TU SERONOK KN =)



Baca entry ni kena disertakan dgn background music 'fly me away' dr annie little. WAJIB!!! (utk tambah effect sweet yg melampau)




Tajuk entry ni x der kena mengena dgn status saya dan saya x kahwin lg. Tapi ofcoz la kahwin 2 best kn. (gedik sungguh!!)





Actualy baru lepas tgk 1 video from CST Production. CST Production ni kira mcm profesional videographer utk any occasion. Diorg ni jgk la yg video sweet for ELYANA dgn hubby dia.  Tapi ada 1 video ni yg saya rasa sgt sweet. Video kahwin HAZRIQ & NURUL AQMA. Mmg rasa fly away giler bila tgk video 2. 





So to my hubby to be outside there, saya nak video cm 2 jgk la. (wahwah...cm nk kahwin bulan ni je..haha)




Utk sesapa yg nk kahwin 2, pg la tgk video2 CST Production ni ye.. ^^

4 comments:

La Ameera. said...

kawen dengan 'you made my day' HAHA

misscthajar said...

2 lambat lg kot..haha..

Myra Arshad (: said...

oh mama, saya mahu kawen T__T

misscthajar said...

haiishhh...dh jumpa calon ka??? ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...