jom klik klik dan klik lagi!!!

Thursday, February 17, 2011

saya sayang pharmily saya

Last week, saya ader join 1 event which call PHARMILY DAY dekat Teluk Bahang, Penang. Kira mcm every year pny event utk semua pelajar SAINS FARMASI USM. Mula takot la jgk coz kena jd fasi (fasi la sgt kn..haha...)  pdhal saya kn 1st year, cmn nk jd fasi senior kn. Tapi nasib la dpt group yg owsome gila. Senior smua pn sgt la baik dan sporting... I LOIKKEEE~~~ 


So,1st aktiviti yg kitorg buat as group is jungle trekking. Dalam sejam lebih kot dlm hutan. Makin lama of coz la makin byk sesi photoshoot yg kitorg buat. Dah la smua pakat2 gila glamor mcm haku.Haiiissshhhhh  >.<


Lepas solat zohor plak kitorg bt aktiviti yg kena pg setiap checkpoint.(x ingat nama apa akitiviti 2) Dari 5 checkpoint,group kitorg mnang 2.Kira ok la kn.  ^.^



Walaupun juz dpt saguhati je tapi i had a realy great tyme wif my group dan pharmily. Tahun dpn boleh join lg kn.  >.<
















till then, thanks for making my day and i love my pharmily <3 

p/s: Saya letak pic yg saya nmpk ok je,yg buruk2 sory la nk letak kt blog t'syg ni. @.@
credit pd smua photographer. =)

2 comments:

Myra Arshad (: said...

tudia. meriahnya dia. hehe. happy tengok hang da okay. dah bole happy dgn kwn2 usm. hehe. camtu la sayang :))

misscthajar said...

skang dh okay la..haha...
truk gila kn..pnya la lama amik masa nk adapt.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...