jom klik klik dan klik lagi!!!

Friday, July 8, 2011

Weekend saya sgt awesome



Hey semua.. Hati sgt girang sbb hari ni hari SABTU!!




Ok fine la .Mesti kawan2 saya xkisah pn hari ni hari ape sbb hari2 pn hari cuti. Tetiba bila kena pergi kerja, sgt xsabar tunggu hujung minggu. Memang la kerja saya pn sangat awesome jugak tapi kena rehatkan badan jugak kn.




Sebelum ni ader buat entry pasal GAJI kn. Tetiba je story pasal gaji tapi x pernah mention pun saya kerja kn. Actually saya baru kerja part time lebih kurang sebulan. Ni kira first time la saya kerja walaupun x der kena mengena dgn saya punya kursus yg tengan belajar kt USM. Tapi, ada haku kesah. Kerja je la kn. Kalau nak ikutkan,takat nak kerja part time xkn la demand kerja hebat kot. 

Lulusan SPM je kot saya ni. Sijil matrikulasi 2 bukannya laku pn kalau nak apply kerja. Huhu...



Saya punya kerja kt sangat la senang tapi sangat2 la lama. Dari pukul 8pagi sampi 6petang. Waaaaaaa~~~~~ Rasanya itu ja la problemnya. Yg lain semuannya best2 ja. Kitorang yang kerja kt sana siap boleh sembang mcm pasar borong kot. Supervisor x der nak marah2 pn. Janji kerja kitorang siap. Tapi kalau datang waktu bosan & mengantuk,saya siap buat kerja sambil mata terpejam kot. Hahaha. Funny giler. Bila bukak mata, org lain tgk sambil nak tergelak. Malunya I.




Another thing yg best kat bila kerja kt situ, xpayah sibuk2 nak pikir nak pakai baju apa. After subuh baru la tergedik-gedik nak cari baju. Pakai tangkap muat je. Selalu pakai tracksuit dgn tshirt ja. Tudung pn pakai tudung ekspress je. Kalau rajin baru la saya gosok tudung bawal. Memang xder maknanya la belit2 shawl awal pagi cm 2. Dah la pergi kerja secalit make up pn x. Kononnya natural beauty la kn. Kadang je saya pakai bedak johnsson baby. Kira mcm nak feeling kulit saya sehalus bayi la. *perasan*




p/s: Ader kwn2 nak ajak keluar dating x. Jom2 tapi kena belanja la. :P


1 comment:

Enuni Hanim said...

Hye, nk tumpang promote this blogshop, http://hijab-intrend.blogspot.com/ or you can find us at fb, hijab-intrend blogshop.

Kami ada menjual shawls yg superb cantik. The latest one is, custom made shawls yg mmg cantik dan berkualiti tinggi! Tak menyesal punya. hehe. btw thanks ye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...