jom klik klik dan klik lagi!!!

Wednesday, December 22, 2010

HONEYMOON!!!

marilah wt entry yg sgt gedik ni dgn misscthajar. entry ni bkal jd knyataan bila saya b'gelar mrs.cthajar.. auuuuwwww!!! sgt gatal bkan.. (^_^)  Sbenarnya td saya tgk amazing race n they when 2 RUSSIA!!! sgt la gorgeous russia 2 tp sbnarnya saya lbih b'minat kpd ITALY. Saya rasa ITALY lebih gorgeous wlupn x pnah lg pg sana.


Saya pn trus la berangan2 nk HONEYMOON kt sana.. *sengih 1 juta volt*  d'sbabkn saya x begitu b'tuah utk pg sana tyme stdy ni saya ttap b'syukur dpt study kt pulau pling chantek kt malaysia ni iaitu PULAU PINANG!!! ( cntik la sgt..kehkeh..)


Saya saja wt entry ni supaya BAKAL SUAMI (sila lempang sbb tahap gedik yg melampau) tau saya nk pg mn masa honeymoon nnt. Awal sgt?? ofcoz la tidak..bgtau skrang bleh la bakal suami saya simpan duit siap2 kn SYGGG.... (aiiishhheeehhh...siap panggil syg 2...) klu bakal suami bwk saya honeymoon kt ITALY, saya jnji akn taat smpi anak cucu..2 cuma ayt pujuk je 2..klu bajet2 kepala batu cm saya ni mmg hampeh la ikut ckp org kn...sebelum saya melalut n mengedik lebih2 jom kiter tgk pic ITALY yg gorgeous yg saya amik bulan lepas. (cubit pipi sndiri sbb menipu) saya amik dr internet sbnarnya... *heeeeee*

menara condong PISA

Uffizi Gallery dkt Florence

da famous colosseum in ROME

Vatican City



canal dkt Venice

Trevi Fountain dkt Rome

6 comments:

DiahRodzi said...

kalau bkn bkl suami bleyh lempang ang dk???hahahaha...

misscthajar said...

x bleh!!!smua kna syg aku wlupn depa bkn SYG aku..hehe.. :D

Myra Arshad (: said...

hakhak. bakal suami. tteett. aku nak p paris. grr~

misscthajar said...

paris aku p masa 2nd anversary aku..haha..mau botak cudin..

eqacashperlala said...

AJ, kawan eqa study kat France
every year dia mesti cuti area Europe
and newest, last week dia pergi italy
all the landmarks yang AJ post, dia pergi
jeles tengok dia taww
dia dah pergi italy, spain, uk and paris tu takyah cite lah kan

anyway, eqa pun nak pergi italy
masa backpacking across europe nanti
eceh!

misscthajar said...

alaaa..sumpah jeles kt dia
AJ dpt wt entry pn dpt gmbr kt google image je
nnt kita pg jgk la tmpat2 yg dia dh pg 2..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...