jom klik klik dan klik lagi!!!

Sunday, December 19, 2010

TRON LEGACY!!!


klu tgk entry n poster pn dh bleh agak entry ni pasal aper kn.of coz la pasal citer ni. Actually saya pg tgk citer ni smlm kt panggung baru kt tmpat saya. (x der la baru sgt) Yg t'excited wt entry ni sbb saya 1st tyme g tgk kt c2 n 1st tyme tgk 3D...hahha..sgt TERUK KN???  *malu*
ehhh..lupa plak amek gmbr SPEK 2..haha... *sila ketok kepala saya*

xtau la nk ckp best x coz citer 2 xda subs..WAT????? org len maybe la xda prob nk tgk english movie tnpa subs tp bg saya yg hny b'bkalkn muet BAND 3 (kena caps ke?)  *sigh* t'kebil jgk la nk pham..haha
tapi dia pny visual sgt hebat n of coz la dia pny hero plak sgt la owsome..heeee (sengih nak kena lempang) T__T

da gorgeous GARRETT HEDLUND
 muka bdk eksited nk tgk 3D..BOOOOO.....

Tyme tngu nk masuk panggung 2 sempat lg tgk bebudak kechik ni menari sempena christmas n new year. X dpt nk wt video coz saya jauh dr diorg.Sempat capture pic ni je. Tapi seriusly, cute giler budak2 ni.. :)

tyme ni diorg menari smbil lompat2.. COMELNYA!!

2 comments:

Myra Arshad (: said...

aku suka cerita ni. sebab cerita ni kenangan aku tengok dgn someone :))

misscthajar said...

haha..aku tau 2..pham dh..chill ye dear..die dh ok?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...