jom klik klik dan klik lagi!!!

Wednesday, December 15, 2010

Ms & Mr Red Ribbon Tee Shirts Giveaway!


mase saya blogwalking pagi2 buta td, jumpa 1 GA yg sgt menarik.So, ni kira my 1st join utk GA la.hope ader luck :)
saya masuk FEMALE CATEGORY

sambil2 tgk T&C utk GA ni, saya pn belek2 la apa yg best lg kt REDRIBBONBOUTIQUE  ni dan jumpa many intresting thing kt blog ni.Jom kiter tgk..

vest yg sgt comel

top pn sgt la cute.klu ader pipi mmg dh picit2 pipi dier..^^

skirt cntik yg mixmatch ngn aper2 baju


ni baru ckit,ader lg byk clothes yg korg akan t'pikat mcm 1st love gitu.. try la tgk kt SINI

so kt sini saya nk tag kwn2 saya tersayang n also my newfriends.hope korg can spread the words ye dear.


saper2 yg minat nk join bleh klik kt BANNER kt atas 2 ye..

9 comments:

deqdeq said...

wah....gud luck...

misscthajar said...

ader join jgk kn?
gud luck 2!! :D

deqdeq said...

a'ah...DeQdEq join juga....

misscthajar said...

saya bru nk b'giat ngn blog ni..
mntk tnjuk ajr ye.. :)

deqdeq said...

DeQdEq pun baru juga...baru sebulan...byk juga nak belajar lagi..tp apa yg mampu DeQdeq tlg, noleh je

moshi_boo said...

huh!..baru perasan aku kena tag.
ok..nk try gak

misscthajar said...

try la..jom join rmai2..klu dpt bg kt aku selai..heeee :D

Ms and Mr Red Ribbon said...

dah terjah... mekaseh banyak2 dah join...
:)

misscthajar said...

same2 red ribbon.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...